Nowości / Produkty

Nowa jakość lakierów ACRYLAC

Nasze lakiery dyspersyjne ACRYLAC® znane są i cenione przez klientów od wielu lat. O ich wysokiej jakości decydują wyselekcjonowane surowce i nowoczesne metody produkcji w połączeniu z wieloletnim doświadczeniem i współpracą z drukarniami na całym świecie.
Aktualnie cała szeroka gama produktów ACRYLAC® została zoptymalizowana i ujednolicona. Produkty gwarantują najwyższą jakość w zakresie połysku, matowości, właściwościom powierzchni, możliwości dalszej obróbki. Zapewniają perfekcyjną symbiozę pomiędzy drukowaniem a uszlachetnianiem.
Nowy program produktów ACRYLAC® został uporządkowany w trzech nowych broszurach, które dostępne są w poniższych plikach. Pierwsza to zestawienie lakierów w zależności od ich parametrów technicznych i możliwości. W drugiej zawarte są konkretne wskazówki dla użytkowników pomagające dobrać odpowiedni lakier do konkretnego problemu. A trzecia poświęcona jest bardzo aktualnemu tematowi lakierom do produkcji opakowań spożywczych.
Zachęcamy Państwa do lektury, a nasi technicy z chęcią udzielą porad związanych ze stosowaniem wszystkich lakierów dyspersyjnych…i nie tylko.