referenci

Referenci INK Academy Polska

Robert Kuczera

Przebieg jego kariery zawodowej w branży poligraficznej sprawia wrażenie zaplanowanego. Początki pracy w FujiFilm, potem w MAN Roland i Jakon, by od dziewięciu lat osiąść w Michael Huber Polska. Czy to może być przypadek? Gruntowne wykształcenie zdobyte w zakresie ochrony środowiska bardzo mu pomaga w skutecznym przekonywaniu naszych Klientów w całym kraju, do pracy według najwyższych standardów (standaryzacja druku), w warunkach przyjaznych dla pracowników i środowiska naturalnego (farby do druku opakowań spożywczych i druk bez IPA). A jego wielka pasja – praca dydaktyczna, przekazywanie wiedzy podczas różnych konferencji jest dobrze znana wszystkim naszym Kolegom i Klientom i bardzo przez nich ceniona.

Marcin Wróbel

Poligraf z wykształcenia. Praca w drukarni arkuszowej i rolowej rozbudziła w nim zainteresowania procesami druku. Pogłębiał wiedzę o znajomość materiałów poligraficznych sprzedając farby różnych producentów. W firmie Michael Huber Polska od ośmiu lat doradza Klientom w zakresie offsetu arkuszowego i rolowego, a aktualnie specjalizuje się w rozpowszechniającej się coraz bardziej technologii druku farbami UV.

Krzysztof Dudzik

Z wykształcenia technik poligraf. Zainteresowanie czcionką i pracą drukarza typograficznego wyniósł z domu rodzinnego z bogatymi tradycjami drukarskimi. Wieloletnie doświadczenie i znajomość kunsztu drukarskiego są teraz jego atutami w kontaktach z Klientami. Szczególnie cenne są jego uwagi i rady kierowane do operatorów maszyn offsetowych. W firmie Michael Huber Polska pracuje już od 2002 roku.