INK ACADEMY Polska

O INK ACADEMY

Ink Academy powstała z myślą o wspieraniu i popularyzowaniu fachowej wiedzy poligraficznej. Szybki rozwój technologii branży poligraficznej wymusza na kadrze zarządzającej i na pracownikach ciągłe doskonalenie swoich umiejętności, dążenie do wzrostu kompetencji i do tworzenia coraz węższych specjalizacji.

Osiąganie sukcesów i stawianie czoła konkurencji wymaga dużego osobistego zaangażowania i wysiłku.

INK ACADEMY chętnie Państwu w tym pomoże.

Proponujemy seminaria z zakresu podstawowej i specjalistycznej wiedzy poligraficznej, zagadnień dotyczących technik drukarskich i zarządzania procesami drukowania. Oferujemy także program tematów specjalistycznych, dostosowanych do indywidualnych potrzeb, w dziedzinach wykraczających poza ramy podstaw druku offsetowego.
Naszym celem jest uaktualniać wiedzę i tworzyć możliwości dokształcania. Chcemy prowokować do dyskusji i polemik a także do dalszej współpracy.

Mamy nadzieję, że spotkania pomogą Państwu w rozwiązywaniu wielu bieżących problemów. Nie pozostawimy żadnych pytań bez odpowiedzi. Chętnie spotkamy się z Państwem w małych grupach szkoleniowych, lokalnie w oddziałach naszej firmy.

Udział w szkoleniach jest odpłatny.

Cena netto 20 zł / osobę.

Kierując się ideą wspomagania edukacji poligraficznej zebrane pieniądze przekazane zostaną na lokalne szkoły poligraficzne w całej Polsce.