Po drupie

W dniach 29.05.-11.06 koncern hubergroup obecny był na największej imprezie branży poligraficznej - targach drupa 2008 w Düsseldorfie. W hali numer 3 na stoisku C 68 spotkaliśmy się z gośćmi hubergroup z całego świata. Przewodnie motto hubergroup tegorocznych targów drupa brzmiało ink people who care.

Stoisko odwiedziło ponad 2000 osób z Polski. Oprócz produktów znanych już na rynkach europejskich w Dusseldorfie prezentowane były nowości między innymi z zakresu farb UV. System farbowy NewV to farby nowej generacji, które dzięki swej jakości pozwalają sprostać wysokim wymaganiom naszych klientów. Więcej informacji o nowym systemie już wkrótce na naszej stronie.

Tegoroczne targi okazały się dla Michael Huber Polska owocne. Podpisaliśmy kilka wieloletnich umów na dostawę między innymi farb nowej generacji NewV.

Następne targi drupa za cztery lata. Spotkajmy się w Duesseldorfie ponownie w 2012r.