Drukarnia POZKAL obchodzi jubileusz 30-lecia

15 lipca drukarnia POZKAL z Inowrocławia będzie obchodzić 30-lecie swojej działalności. Twórcą marki był pan Tadeusz Chęsy, który od samego początku konsekwentnie i ambitnie dążył do celu stworzenia drukarni spełniającej oczekiwania i wymagania stale rozwijającego się rynku.

Dziś to jedna z najnowocześniejszych drukarń w Polsce, znana z działalności nie tylko w poligrafii, nagradzana wielokrotnie na wystawach, konkursach. Słynne są coroczne obchody Dnia Drukarza a także Izba Tradycji.

Pozkal to rodzinna firma, która jest synonimem jakości, rzetelności i uczciwości w połączeniu z tradycją.

Mistrzom Czarnej Sztuki i wszystkim Pracownikom Drukarni POZKAL na Wasze trzydziestolecie składamy wielkie gratulacje i podziękowania za współpracę, partnerstwo i wzajemną lojalność. Wasza rola w branży poligraficznej w Polsce jest wielka i nieoceniona. To dla nas wielki honor być Waszym partnerem. Gutenberg byłby z Was dumny!